Babab.net

Wednesday, December 18, 2013

WW#120: Lauk betis ayam goreng cili api kering


Kat Beijing. :-)


10 comments:

  1. Uuuhhh..! Nampak pedas.. Idea baru untuk pencinta cili.. ;-)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. I sempat kunyah dua bijik cili api kering nih. Memang pedas giler! :-o~~

      Delete
  3. mesti dorang guna cili kering yang jenis pedas tu.
    tapi memang nampak banyak cili dari ayam.. ;)

    ReplyDelete
  4. Selamat menyambut tahun baru 2014 http://f4ndhy.blogspot.com.

    ReplyDelete
  5. ini namanya nak bagi org makan atau nak cili mulut org..?? =__="
    mahal tak harga dia nie...?

    ReplyDelete
  6. nak makan chili ke nak makan ayam nih?? kompius2..hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FREE ad space here for 3 DAYS!

Jejak kasih #2