Entri-entri yang busuk!

Saturday, August 27, 2011

Resipi biskut raya mudah


FUIYO!

Logorithm pun tak nak ketinggalan membuat biskut raya ker?  Har har!

Gambar hiasan biskut raya yang diharamkan Jakim ini diambil dari blog ini.
Update 11/07/2012 --> Biskut raya kurang manis.
Update 24/07/2013 --> Biskut raya haram 2013.



Sebenarnya, tajuk entri ini adalah dari carian gambar di Google.  Satu lagi carian Google yang tersesat ke blog logokoko adalah 'resipi biskut raya 2011' padahal I tak pernah pun buat entri pasal resipi biskut raya!

Carian Google yang sampai ke blog logokoko untuk bulan Ogos 2011.

Siasat punya siasat, rupa-rupanya kedua-dua hasil carian gambar tersebut sebenarnya datang dari komen I kat entri resipi biskut raya kat blog ini <-- klik, tapi entah macam mana boleh tersesat ke entri ini <-- klik.



Moral of the story, walaupun korang tak pernah buat entri pasal resipi biskut/kek/makanan khas untuk Hari Raya, korang rajin-rajin lah komen kat entri-entri resipi biskut/kek raya yang kawan-kawan kita buat, tinggalkan link korang kat situ, nescaya Google akan 'sedekahkan' sedikit trafik kepada korang sebab korang rajin komen.

Har har!

Sedang entri ini dibikin, perut terasa lapar pulak.  So I makan biskut mentega cap Tesco ini untuk mengalas perut.  Sedap!  Tak percaya?  Cuba try sendiri.  Boleh beli kat Tesco.  Ok, nak pergi pasar malam jap...


18 comments:

  1. selamat hari rayer bro'logo...semoga bergembira dengan rakan taulan...

    ReplyDelete
  2. cam best je butter cookies tuh...nak skit...

    ReplyDelete
  3. biskut raya ittew sungguh mengancam nafsu !~ hahaha...

    ReplyDelete
  4. biskut cookies tu memang sedap..tgh makan biskut kacang waktu komen ni

    ReplyDelete
  5. itu biskut raya,klu wa punya katak kt blog makan pun boleh tersdak tau..patutla wa tgk katak tu mata dia juling je,rupanya dia dok jamu mata n tekak dia ngn biskut tu..:P

    ReplyDelete
  6. HAHAHA..MMG X SENONOH RUPA BISKUT TU..

    ReplyDelete
  7. @EL MARIACHI
    Thanx bro. Selamat Hari Raya too to you and your family.

    ReplyDelete
  8. sexy nye bisut tue...(=___=)

    ~selamat hari raya, maaf zahir & batin...(^___^)

    ReplyDelete
  9. uncle--
    adakah uncle nak datang ke rumah ayu beraya tahun ini??hahhahaha

    ReplyDelete
  10. oh macam tu ke... kena rajin komen hehehe

    ReplyDelete
  11. oohhhh raya ni aku beli biskot raya tujuk kat tesco ajerrr... tapi biskot cam tu rupa task ade jual



    ------Salam Aidilfitri-------
    semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
    buat pembaca blog kami
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    Jom Terjah entry terbaru ??
    burasak vs lepat loi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FREE ad space here for 3 DAYS!

Jejak kasih #2