Babab.net

Thursday, August 18, 2011

Haaa??? Video seks Paris Hilton tersebar lagi???


Sumber gambar dari Google.


Haaa???  Paris Hilton???

Amboi!  Lajunya korang klik! :-D

Hehe... maaf kepada mereka yang berpuasa, sebenarnya I nak mendemonstrasikan sesuatu yang agak lucu dari Google Translate.

Nak tahu apa yang lucunya?  Perhatikan perkataan 'Haaa' di atas dan lihat bagaimana Google menterjemahkannya kat sini.

Maaf zahir dan batin.

Pandai Google Translate buat lawak!


20 comments:

  1. @NadiRah
    Bukan itu jer. Ada benda lain yang paling kelakar. Cuba tengok betul-betul... ;-)

    ReplyDelete
  2. @Ecah Ecot
    Bukan bukan bukan! Cuba tengok betul-betul. Bandingkan setiap perkataan satu per satu! ;-)

    ReplyDelete
  3. @Chieda Hafiz
    Aiks? Naper Cik Chieda tersesat ke situ? Har har!

    ReplyDelete
  4. kalaulah mr google sayang ayu.. sure ayu pun satu hari jadi ala2 paris hilton.. hehehhe

    ReplyDelete
  5. @Citarasa Rinduan
    Haaa??? Cik Ayu teringin nak femes ala Paris Hilton ker? Hehe...

    ReplyDelete
  6. abes mane yang klaka??
    nad nampak Yellow Duck Blog kat bwh entry adelah..hihihi

    ReplyDelete
  7. @NadiRah
    Kih kih kih!

    Cuba periksa setiap ayat asal dan bandingkan ngan ayat yang diterjemah...

    ReplyDelete
  8. hehehe~
    dh tau dh...pnt carik smpai bwh..huhuhu

    ReplyDelete
  9. @NadiRah
    Kih kih kih! Nampak gayanya semorang tak perasan. Naper ek?

    ReplyDelete
  10. hahaha..lawak2...rs nk guling2 pun ada..hahaha..

    ReplyDelete
  11. @conan
    Haaa... pandai Google Translate buat lawak kan?

    Tapi I rasa itu kerja orang kita jugak yang merosakkan Google Translate. :-)

    ReplyDelete
  12. hahaha...sengal! tajuk tak menahan...

    ReplyDelete
  13. HAHA! yeahhh! perasan perasan..
    pandailah sape yg buat nih..HAHA!

    ReplyDelete
  14. ahahahah..dulu pun SSS pernah jadi Sunnah Like Sakura dot com.. :p

    ReplyDelete
  15. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    ”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    tip tayar motorsikal pancit

    sapa lahhh punya kerja buat translit jadi cam tu... handal betoiii

    ReplyDelete
  16. hahaha...
    kadang tak betul google translate ni :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FREE ad space here for 3 DAYS!

Jejak kasih #2