Babab.net

Wednesday, April 11, 2012

WW#41: Dinding di hadapan untuk orang buta


Gambar dirakamkan di jejantas baru di The Mall pada 30.03.2012.

*Mula sekarang, Wordless Wednesday di blog logokoko akan diberikan tajuk bersesuaian untuk memudahkan pencarian Google.



9 comments:

  1. Replies
    1. Apa yang dah dibetulkan?

      Sebenarnya diorang akan buat pintunya nanti, cuma kita tak tahu bila jer. Buat masa sekarang, ia adalah satu pemandangan yang serius lucu. :-)

      Delete
  2. oohhh kalau tengok line kuning tu dah betul itu line untuk orang buta... tapi tembok tu ... memang aniaya betul kalau tetiba terlanggar...

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami...
    nissan ad resort y10

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sepatutnya diorang kena buat pengadang kat situ. Ini bagus jugak untuk menghalang pelepak daripada melepak dan membuang sampah di situ...

      Delete
  3. Replies
    1. Aiseh... komen bro masuk dalam spam box pulak. Ini baru terjumpa nih...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FREE ad space here for 3 DAYS!

Jejak kasih #2