Babab.net

Wednesday, March 14, 2012

Logorithm's Wordless Wednesday #38


This is our dog in our backyard.  Our neighbour's dog can be seen here.


16 comments:

  1. Replies
    1. Dia tak tersepit. Cuma bahagian pinggulnya yang tersangkut. Dia boleh keluar sampai setakat itu jer... :-)

      Delete
  2. hehehehehe....lucky him that fence got so many holes with diff sizes...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah... he seems to enjoy the full view of the entire backlane. So... no hanky-panky in the backlane please. :-p

      Delete
  3. ehh... muat eh kepala die keluar kt situ.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muat. Cuma bontotnya jer yang tersangkut. :-)

      Delete
  4. Di mana ade lubang.. Di mana ade ruang menyelit.. Di situlah dia akan keluar-masuk ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia cukup slim untuk menyelit keluar dari lubang tuh, tapi bontotnya tak cukup slim. Hehe...

      Delete
    2. oohhhh anjing tu dah bosan dok dalam umah agaknyerrr... tu yang dia menjengok keluar pagar... hirup udara segar...


      nasib baik pinggol tersangkut kalau tak anjing tu dah hilang merayap tak kemana..

      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      Story terbaru blog kami...
      diy pemasangan sticker bomb kereta

      Delete
    3. Betul tuh bro...

      Di sebalik pagar tuh adalah kurungannya. Sudah semestinya udara di luar pagar lebih segar. :-)

      Delete
  5. kat situ gak yang nak keluar,awat nya..macam2 hal.hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah dekat situ jer yang dia boleh keluar mah... hehe...

      Anjing yang seekor lagi cuma boleh keluar kepalanya jer...

      Delete
  6. Style seyh pagar tu. Tapi muat lak anjing tu nak nyelit. Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Fadzmie. Blok pagar tuh I yang design sendiri. Blok ini boleh disusun menjadi bermacam jenis pattern yang berbeza-beza, terpulang kepada kekreatifan si penyusun. Hehe...

      Delete
  7. Terima kasih sudi follow blog AWIE OMAR.TAHNIAH. Blog anda disenaraikan
    sebagai pencalonan awal untuk Anugerah Ekstravaganza 2012. Rujuk entri ini :
    http://awieomar.blogspot.com/2012/03/ae-2012-pencalonan-februari-2012.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih bebanyak bro Awie sebab sudi mencalonkan blog picisan ini sebagai 'Best Personal Blog' bagi bulan Februari. Ini satu penghargaan yang tinggi!

      I akan berusaha meningkatkan lagi mutu entri-entri di blog ini agar betul-betul layak bergelar 'Best Personal Blog'.

      Terima kasih! :-)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FREE ad space here for 3 DAYS!

Jejak kasih #2