Babab.net

Wednesday, June 13, 2012

WW#50: Kantoi orang gila hampir bogel sedang skodeng!




9 comments:

  1. Salam perkenalan. Blog saya masih baru lagi. Harap dapat support blog saya dgn jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


    http://apelak.blogspot.com/2012/06/mari-jadi-jiran-blog-saya.html

    ReplyDelete
  2. foyohhhh aku ingatkan incredible hulk mana lah yang tengah skodeng tu... iissshhhh koyak rabak plak tak ada baju...

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami...
    diy spray paint caliper brake disk kereta

    ReplyDelete
  3. aku asa lahhh ada sesuatu yang menarik minat dia skodeng kat celah pokok tu... mungkin dia skodeng bekas awek dia sedang berkepit ngan jantan lain...

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami...
    diy spray cover plastic kereta

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FREE ad space here for 3 DAYS!

Jejak kasih #2