Babab.net

Wednesday, July 06, 2011

18PG: Logorithm's Wordless Wednesday #5


Sumber gambar telah dicensored atas permintaan Cik Jalut.

45 comments:

  1. benci dtg sini!!!
    kalau nad x leh tdo mlm tau lah uncle!!! hehehehe

    ReplyDelete
  2. menyesal bukak sumber link tuh.. tak perlu letak rasanya link tuh.... huh!!.. XXX ..bahaya...... just tulis je la google... takde la org masuk web mcm tuh nnti.=)

    ReplyDelete
  3. jika rakus dan buas di jalan raya, itulah akibatnya. kekadang, insan yg tak bersalah pun turur menjadi korban kerakusan.

    Tak nak buka link tu.. ; )

    ReplyDelete
  4. @NadiRah
    Alaaa... tapi Cik Nad kan peminat blog Cik Zora yang ganas tuh? Hehe...

    ReplyDelete
  5. @Sizzling Suzai
    Cik Sizz! Lama tak dengar khabar berita? Thanx for dropping by. :-)

    ReplyDelete
  6. @Jalut
    Tapi kita mesti bagi kredit kat sumber gambar nih mah... hehe...

    Ok lah I censor sumbernya.

    Tapi FYI, I budak baik tau! ;-)

    ReplyDelete
  7. insaf...harap2 jgn sekejap je..biarla selamanya , berhati2 selalu.

    dtg dgn Bismillah..utk menambah rakan..

    ReplyDelete
  8. @GreenAppleKu.com
    Tapi ini bukan kemalangan jalan raya... cuba tengok kat tags. Kalau Cik GA bukak link tuh (sah Cik GA tak bukak link tuh. Cik GA memang budak baik), Cik GA akan paham itu kemalangan apa. But then, that's not the point of this picture. Cuba tengok gambar nih betul-betul... what's wrong with this picture??? ;-)

    ReplyDelete
  9. doktor nak cek nadi ape lagi,
    dah terkeluar otak semua
    kan

    ReplyDelete
  10. @Adam Idris
    Mana lah tau kan... mungkin dia cuma 'brain dead'. Hehe...

    ReplyDelete
  11. huhuu... ada pulak letak nama i..hahahah

    rasa dalam dunia blogger dikalangan kita ni melayu.. hehe.. memang perlu letak kredit..tapi kalau nk elakkan boleh je letak google.. hahaha...sebab..ggrrrrrr...

    apa kata lepas ni abg logo buat entri lain letak semua gmbar ni, yang ni (WW kan) ..sebab takperlu dah dieorg bukak sumber.. then just letak word tanpa link..

    contoh logorithm.com

    takyah amik full http:// dan takyah link kan..


    hehe.. trip blogging..=)

    ReplyDelete
  12. haa.. jangan tulis atas permintaan cik jalut..

    tulis sumber gambar di sensored kerana mengandungi adult content dan untuk menjaga sensitivity semua...

    nampak pro sikit.. hahahah...

    =)

    ReplyDelete
  13. kalau suka cerita ngeri..
    boleh ke sini..
    Jalut memang tak suka.. hahah


    http://www.pe-ta-nge.com

    ReplyDelete
  14. wahhh
    otak dah bersepai
    memang xada harapan dah la

    Wordless Wednesday #5

    ReplyDelete
  15. eh, hidup lagi ke??siap cek tekanan drh lg tu..konpius..tiang tu mcm tiang gol bola jaring je..heee

    ReplyDelete
  16. @Jalut
    Ok lah Cik Jalut. Lain kali I buat seprti yang dicadangkan. Thanx for the tip. :-)

    I memang peminat blog Petange! Suka sangat! Hehe...

    ReplyDelete
  17. @QaRr JaliL
    Bersepai, tapi mungkin masih hidup lagi tuh! Itu sebab doktor periksa tekanan darah dia. Hehe...

    ReplyDelete
  18. @Hans
    Tapi doktor tuh berpendapat masih ada harapan! Har har!

    ReplyDelete
  19. @Jalut
    Buat masa nih I biarkan jer lah nama Cik Jalut kat situ. Sedikit-sebanyak dapat jugak lah mempromosikan blog Cik Jalut menerusi blog picisan nih. Hehe...

    ReplyDelete
  20. @d_LA
    I rasa doktor tuh nak salvage buah pinggang dia... Hehe...

    Sayang Cik d_La terlambat sedikit... kalau tidak, Cik d-La boleh ke website yang telah di-censored tuh untuk melihat lebih banyak gambar yang menceritakan apa sebenarnya yang telah berlaku. :-p

    ReplyDelete
  21. uncle...cmne uncle tag entry kat komen??
    ajar lah nad!!!
    ^^

    ReplyDelete
  22. Tag cenggini ker --> NadiRah blog itik kuning?

    I tak leh tunjuk kat sini sebab "Your HTML cannot be accepted: Tag is not closed: A".

    I gunakan blogspot nyer posting new entry, buat link, pas tuh copy and paste kat sini jer.

    Cik Nad termiss 9,999 ek? Tak per... tunggu jer 99,999. Heheh...

    ReplyDelete
  23. @Hafeesz Amran
    Raya dah dekat nih. Pengajarannya, jangan main meriam batang paip. ;-)

    ReplyDelete
  24. sah2 org tuh dah mati, dia g cek nadi pasai pa? HAHAHAHAHAHAHA!!! explain bantuan utk cik GA ~

    ReplyDelete
  25. pehhh..excited gle tgk gambar mcm ni...tapi tak penah ag tgk secara live..emmmm...

    ReplyDelete
  26. @CikBulat
    Terima kasih atas bantuan Cik Bulat. Hehe... :->

    ReplyDelete
  27. @iKhRam
    = Me.Ta.Se. Boleh saing dengan Pe.Ta.Nge.! Hehe...

    ReplyDelete
  28. @nelly
    Ok ler tuh... kalau lah sumber gambar dari website yang kurang senonoh tuh belum di-censored, pasti Cik Nelly akan lebih menyesal. Hehe... :-p

    ReplyDelete
  29. Rilek gile abg paramedik tu. Tabik tenang :D

    ReplyDelete
  30. @CikJahCool
    Dia jenis yang tak takut tengok darah, macam I jugak. Hehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FREE ad space here for 3 DAYS!

Jejak kasih #2