Babab.net

Wednesday, January 18, 2012

Logorithm's Wordless Wednesday #32



20 comments:

  1. @NadiRah
    Dia jual tau fu fa. Panda sebagai penarik perhatian jer... :-)

    ReplyDelete
  2. nnt org konpius jual patung ke jual tau fu fa..hahaha

    ReplyDelete
  3. @kaizen
    Tapi kan... selepas I ambik gambarnya, keesokan harinya I tengok dia dah mula jual patung panda sekali. Siap dibungkusnya elok-elok. :-D

    ReplyDelete
  4. Idea best!! Terbaik la uncle ni!
    Tau fu panas gula putih.. yummy.. i loike!!

    ReplyDelete
  5. @Oh Oeya
    Tapi dia jual mahal oooo! Satu bekas camtuh dia jual RM3! Mungkin sebab dia ingatkan I pelancong dari Hong Kong. Tak per lah... sebab dia kasi I ambik gambarnya... :-)

    ReplyDelete
  6. i taknak tau fu fa..i nak panda tu hahaha..

    ReplyDelete
  7. cik logo..mula2 time ksh msh dtg ke blog sy wlupn lm xupdt..kdua..sy nk tnye,sy pnya shoutbox tu dh tmt tmph,dh xde free srvice lg,sy kna bli lak klu nk updte yg lm tu..jdnya,sy nk wt yg bru,nk msk kt ne ye?sy try kt shoutbox awk tu,tp dia mnta sign in guna FB,tp sy xde FB..sy xthu,sbb tu sy brtnya..hrp awk blh bntu..thnk u :)

    ReplyDelete
  8. @Cik Oda Gelang
    Boleh jer beli dari pakcik tuh. It's available for sale. Tapi I rasa harganya mesti mahal sebab pakcik nih target pelancong-pelancong asing. :-)

    ReplyDelete
  9. @conan
    I pun baru jer bertukar kepada Shout Busuk. I LOIKE!

    Cik Conan tak perlu ada akaun FB untuk sign up. Itu cuma cara alternatif yang paling senang untuk sign up.

    Sign up kat link berikut:

    http://shout.busuk.org/m/index.php?view=register

    Abaikan 'Login with Facebook' kat bawah tuh.

    ReplyDelete
  10. aku rasa panda tu moskod dia kot...

    beli 3 bekas taufu fa dapat free sekor panda bawa balik...

    kalu borong habis semua taufu fa dapat van vannete kat belakang bawak balik...

    mau untung maa... tak mau lugi looo

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami...
    prosedur motorsikal naik flight

    ReplyDelete
  11. hahah kalau beli patung panda je leh x?hahaha

    ReplyDelete
  12. terima kasih logorithm..nnt sy try buat ye,tapi pas piksa nanti,ahad ni saya last piksa..doakn sy ok..time ksh ats budi baikmu,sy blk mly nnt,sy blnja kopi scwn ok..:)

    ReplyDelete
  13. WAHH..ADA PANDA SKALI TU..bGUS TUL MARKETING NI...

    ReplyDelete
  14. ayoooo...cik logorithm..knp xleh sign in..kna wat emil bru ke?dia kata username ngn emil sy tu dh prnh dftr..klu dh prnh dftr..knp xleh msuk lg??

    ReplyDelete
  15. dah boleh dah..thnk u awakkkkk...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FREE ad space here for 3 DAYS!

Jejak kasih #2