Babab.net

Wednesday, October 12, 2011

Logorithm's Wordless Wednesday #18



* Official Wordless Wednesday blogpage here --> Wordless Wednesday Malaysia


24 comments:

  1. knp tbe2 sesat keychain strawbery plak tu? hahha mati la kalau termkn.:)hahah

    ReplyDelete
  2. pecah gg kalau makan stramberry key chain tu...

    http://aida-myasara.blogspot.com/2011/10/wordless-wednesday6.html

    ReplyDelete
  3. Hampir terpesong pandangan.. Serabun2 ku masih ku kenal ori dan plastik wei hik3 ;-)

    ReplyDelete
  4. @Rosalia
    Entah opismate mana lah yang letak keychain strawberi tuh kat situ. Nakal sungguh! Sangat sesuai untuk dibuat WW. ;-)

    ReplyDelete
  5. @aida-myasara
    Siapa yang cuba gigit memang akan patah ler giginya. :-p

    ReplyDelete
  6. @Oh Oeya
    I pon pandai membezakan mana satu ori dan mana satu implant.

    Ooops! :-p

    ReplyDelete
  7. ehh de keychain lak..kalau makan,sure terus sangkut kat usus..jadi perhiasan.kih3

    ReplyDelete
  8. haha ade keychain strawbery pulak kat situ...bahaya kalau tak perasan...nampak lebih kurang sama dgn yg betul

    ReplyDelete
  9. silap makan stoberi tu mau masuh hospital... perghhh sebiji sama ajer bentuk dia

    Jom Terjah entry terbaru ??
    tip cara mudah bersihkan seat kereta

    ReplyDelete
  10. eh ada strawbery palsu di situ hehe
    xD


    Jom Join MyContest =)
    Tarikh tutup semakin hampir =D : Contest Annouced! Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin ?!

    ReplyDelete
  11. ade yang palsu. haha.. klu termakan naya ja

    ReplyDelete
  12. oohhhh stoberi palsu tak leh makan...keteopikan ajerr.... yg lain sentap habis beb...

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    jamming show Volume 10

    ReplyDelete
  13. err..ingatkan stoberi betui tadi..haha

    p/s: jgn tunjuk kat dak kecik, nnt dorg ingat bleh makan pulak..haha

    ReplyDelete
  14. mcm nie punya gaya boleh confuse mana satu strawberry original atau strawberry key chain..=,="

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FREE ad space here for 3 DAYS!

Jejak kasih #2