Babab.net

Wednesday, July 13, 2011

Logorithm's Wordless Wednesday #6





















31 comments:

  1. woahhh!! rase nk tembak jer!!!
    geli tgk dy lari2... -.-

    ReplyDelete
  2. @NadiRah
    Ganasnya Cik Nad! Hehe...

    Tapi itu lah... tikus nih tak lari... itu yang I dapat ambik gambarnya dekat-dekat. :-)

    ReplyDelete
  3. @QaRr JaliL
    Yup... I pernah kena keracunan makan sekali kat restoran nih. Tak lain dan tak bukan itu mesti angkara si tikus!

    ReplyDelete
  4. besar gedabak tikus nih
    seram aku tgok

    http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-6.html

    ReplyDelete
  5. @H.J
    Tikus nih dah basah. Kena hujan renyai-renyai. Hehe...

    ReplyDelete
  6. @sniffa93_aznil4eva
    Actually ada lagi kuncu-kuncunya yang lebih besar! :-D

    ReplyDelete
  7. eeee.cik ti!
    dapat pulak ambik gambar dia ek.
    mesti tikus spesis lari lambat ni. :D

    ReplyDelete
  8. tgkap gmbar tkus..hbat jugak ni.bukan snag nak dapat tgkap gmbar dia..kan3?

    ReplyDelete
  9. @Wan Pai
    Macam besar, tapi ada lagi yang lebih besar! :-)

    ReplyDelete
  10. @cik fara
    Itu lah pasal... I sempat lagi seluk poket, kuarkan hp, bukak camera, perlahan-lahan pergi dekat-dekat sikit, dan snap.

    I rasa tikus nih tengah pening.

    ReplyDelete
  11. @ZORA
    Yup... I pon pelik tikus nih tak lari walaupon I dah dekat sangat dah...

    ReplyDelete
  12. @Adam Idris
    Agaknya tikus liar yang bercita-cita nak menjadi tikus bela kot? Nak cari tuan. Hehe...

    ReplyDelete
  13. amboii . macam besar sangat je tikus tu ? :O *larik melompat atas meja* HAHA .

    ReplyDelete
  14. @Fadzmie Mohamad
    Hehe... suka tikus ek?

    Actually memang betul comel. Cuma cara hidupnya tuh yang bikin kita benci ngan tikus mondok nih. Cuba kalau kita bela ia... jinakkannya. Berikannnya kasih sayang...

    Oceh biar betul???! Hahahaha!

    ReplyDelete
  15. @✿ cikcimi
    Jangan la lari... cute apa tikus nih. Hehe...

    ReplyDelete
  16. @Sunah Sakura
    Dekat tingkat bawah apartment tempat I tinggal. Ini masa I nak kuar makan lunch.

    Mentang-mentang lah kucing dah tak der. Dulu ada banyak kucing kat tingkat bawah nih. Agaknya orang komplen kot...

    ReplyDelete
  17. @ame elms !
    Eh eh... kang terbalik meja tuh kang...

    Hahahaha! :-p

    ReplyDelete
  18. tuan jon..
    nanti ada amsa singgah blog saya...
    result contest dah keluar...
    TAHNIAH!

    eqbalzack.com

    ReplyDelete
  19. @eqbalzack
    Thanx Eq!

    I dah tahu.... tapi tengah busy nih. Bila free nanti I singgah.

    Yay! :-D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FREE ad space here for 3 DAYS!

Jejak kasih #2