Babab.net

Friday, February 18, 2011

OPS Bungkus!

Operasi membungkus jam dinding sebagai Hadiah Perkahwinan Nazri ini hanya dilakukan hari nih bersama-sama ngan opismate iaitu ND yang hensem.
Sesiapa yang berminat untuk berkenalan dengannya sila email I ok? ;-)

OPS Bungkus sedang giat dijalankan.
ND the jejaka hensem kat sebelah.
I jeles betul ngan janggut dia!
Tadaaa!  Siap!
Kad ucapan mini...

The ucapan inside:

Nazri & Wife:
Selamat Pengantin Baru!
Semoga anak pertama Nazri lahir pada
11.11.11!

Kredit gambar kepada izwansofi.blogspot.com a.k.a. Curb.
He'll be the official photographer of Nazri's wedding this Sunday.

30 comments:

  1. hahaha! ape ni uncle! siap letak semoga anak pertama lahir pada..:p kui3..

    ReplyDelete
  2. @Sunah Mohammad
    Why not? Itu peringatan supaya do it now or he'll overshoot! Buwehehehe...

    ReplyDelete
  3. ahahah
    kalau anak pertama lahir hujung tahun ni, xsempat la nk honeymoon lama2
    hoho~

    mr logo bila nak kawen pulak?

    ReplyDelete
  4. @una berry
    Tapi itulah hasil daripada honeymoon mah! Kih kih kih...

    Tak dak jodoh lagik la Cik Una. Kalau ader yang nak masuk meminang sila ambik nombor ye? Boleh dipertimbangkan satu persatu. ;-)

    ReplyDelete
  5. kena lahir 9.11.11....baru same dgn birthday saya...hahah...=P

    ReplyDelete
  6. KSP kawin nnt nk OPS BUNGKUS dari bro logorithm gak la..
    bleh?
    :)

    ReplyDelete
  7. @~Kirin Selama Perak~
    Ahahaha... tengok lah keadaan. Kang semua geng blogger pon nak I buat Ops Bungkus kang... naya I nanti... :-p

    ReplyDelete
  8. wah cantik tu date...smoga dorg dpt plan betol2 la utk dpt 11.11.11..hee besday kakak saya:D

    salam kenal..

    ReplyDelete
  9. kalau berkenalan dengan nd, dapat hadiah macam tu tak..

    kalau kenal dengan u, dapat hadiah apa plak? :p

    ReplyDelete
  10. cantik jam tu,
    tp nk kena plan 11.11.11, susah tu...keke

    salam kenal..

    ReplyDelete
  11. hai,saye da join awak :)http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-seorang-blogger-yang-aktif.html

    ReplyDelete
  12. @alexa yussida
    Salam kenal. TQ sebab follow. I nak follow balik tapi blog Alexa tak tersenarai dalam profail...

    ReplyDelete
  13. @cek chun
    Kalau berkenalan ngan ND, dapat kawan baru lah.

    Kalau berkenalan ngan I, dapat kawan baru jugak lah. :-p

    ReplyDelete
  14. @Dim BenihanaSalam kenal, Dim.

    I rasa dia dah planning dah. ;-)

    ReplyDelete
  15. haha bahaya ..siap bagi tarikh tu ...kah2.. nnt kahwen nak adiah gak dr bro haha

    ReplyDelete
  16. rancang boleh, tp, time sakit nak branak, janganlah paksa2 atau tahan2 ye... si ibu yg terseksa, hehehehe....

    p/s: sy skrg lagi suka beli kotak yg dah siap, x sempat nak bungkus bagai....huhu

    ReplyDelete
  17. tak sabar nk dapat hadiah ini jugak..=)

    ReplyDelete
  18. awat i kawen dulu xdpt pon????heheh...

    ReplyDelete
  19. @ayushida
    Tapi doktor boleh inject kasik kuar awal kan? Mak I citer yang doktor terpaksa inject dia sebab I dah nak masuk 11 bulan masih tamo kuar! Har har!

    Betul tuh Ayu... I pon suka beli kotak yang dah siap. Boleh buat bisnes nih sebab kotak hadiah cenggini boleh dijual pada harga mahal!

    ReplyDelete
  20. @Ujang9897
    Aiseh... kat maner ye nak carik mamat Pakistan tuh? :-p

    ReplyDelete
  21. @azila
    Pn. Beng! TQ sudi singgah sini!

    Awat I tak dijemput masa kawen dulu? Har har har!

    Pssst! I tak tau pape pasal rahsia Ah Beng ok? Hahaha! :-p

    ReplyDelete
  22. Fullamak bro. Dasyatnya hasil tangan dia org mamat hensem ni eh. Kemas gila bungkusan tu. i thot org pompuan je hasil tangan kemas, rupa2nya lelaki pun tak kurang hebat.

    ReplyDelete
  23. Kakchik, actually yang dalam gambar tuh itu hasil kerjatangan I la Kakchik. Kerjatangan ND tak ditunjukkan di sini. :-p

    ReplyDelete
  24. hehe..TH pon baru sedar tak folo brader lagi...tapi da folo dah :)

    ReplyDelete
  25. Salam perkenalan..
    Insya Allah makbul doa awk tu..

    ReplyDelete
  26. salam,salam perkenalan....best blog ni.

    ReplyDelete
  27. owh..ihhih.ini dimaksudkan bungkus..sory2., lambat masuk sini..hahaha.fuh, siap wish tarikh anak lahir lagi.ihihi...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FREE ad space here for 3 DAYS!

Jejak kasih #2