Babab.net

Wednesday, October 31, 2012

WW#70: Kenapa kucing ini diikat?




17 comments:

  1. Replies
    1. Uiks? Bukan salah ibu mengandung tau! Hehe...

      Delete
  2. Replies
    1. Siapa suruh dia asyik nak masuk rumah jer? ;-)

      Delete
  3. dia beli kucing tu lagi mahal.. takpun nakal sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul... dia nakal sangat. Asal kita buka pintu jer, dia nak masuk bermesra-mesra dengan kita. Lantai jadik kotor. Anjing pulak memang tak berani nak masuk dalam rumah. ;-)

      Delete
  4. Replies
    1. Hahaha... tak der lah. Kucing nih agak pembersih. Cuma dia tak reti basuh kakinya dulu sebelum masuk rumah. Itu pasal kena ikat tuh. ;-)

      Delete
  5. cer ltk air bsuh kaki kt luar tu,khas utk kucing trsyg mu itu..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus cadangan nih Cik Conan. Akan dicuba. :-D

      Delete
  6. sbb ku tu terasa nak pakai neck tie, tp xde size dia.

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Hmmm... mungkin jugak tuh, tapi sebab utama ialah tak kasi dia masuk rumah. :-)

      Delete
  8. eh eh terbalik pulak kan :p

    mebi kucing tu lagi garang kot.HAHAHA

    ReplyDelete
  9. sebab kucing tue...errr..degil!
    sebab kucing tue degil... huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FREE ad space here for 3 DAYS!

Jejak kasih #2