Babab.net

Wednesday, August 01, 2012

WW#57: Angel Birds







11 comments:

  1. multiple personality slippers - too funny!

    ReplyDelete
  2. Those look cute and comfy! Wonder if they come in my size.

    ReplyDelete
  3. Angel Birds! I love that game! ^_^

    Here you can find my Wordless Wednesday:

    http://www.peekabook.it/2012/08/wordless-wednesday-aug01.html

    Bye!

    Valentina
    www.peekabook.it

    ReplyDelete
  4. time ksh ats tguran tu,mngkn sy trlps pndg psl gmbr tu,sblm sy wt entry tu,sy ada wt skt homework,tp mngkn sy sndr yg xbegitu teliti..lps ni,sy akn lbh brhati2,tp apa2 pun lps ni,jgnla serik utk melwt sy di "rumah" kesayangan sy tu lg..tq abg hensem :)

    ReplyDelete
  5. sudah fening la abg hensem..surat khbr pun mau tipu..time ksh skli lg,lm2 awk blh jd mentor saya la abg hensem..x gitu??hehehehehe

    ReplyDelete
  6. Hai. Apa khabar? Terima kasih sudi follow blog awieomar.blogspot. Dan saya dah follow sini. Sebagai penghargaan kepada anda, nak tak join game top "BLOGGER" musim 3 ? segala yang berkaitan pasal game ni boleh tinjau kat blog untuk musim 1 & 2.

    Senang je caranya nak sertai game ni. Komen di mana mana entri dalam blog AWIE OMAR dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE". Johan akan mendapat mendapat ganjaran RM 150 :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FREE ad space here for 3 DAYS!

Jejak kasih #2